opties

Taart en vullingen

Voor de basis van de taart gebruiken wij luchtige biscuitcake.

In principe vullen wij de taart met 2 lagen. Hierin zijn veel opties mogelijk.

Vullingen die wij gebruiken:                                                         

- pudding: citroen, chipolata, bitterkoekjes, brownie, stroopwafel                                                                                     

- jam

- kwark: aardbei, citroen, bosvruchten, etc.

- room: gele room of slagroom

- bavaroise: diverse smaken

- vlaaivulling: kersen, bosvruchten of aardbei

- fruit

- koekjes

- botercreme        

 

Voorbeelden van combinaties van vullingen:

Frisse vulling:

citroenkwark met perzikschijfjes

citroenkwark met kersen- of bosvruchtenvulling

appeltaartpudding met appelstukjes/rozijnen

Zoete vulling:

aardbeienkwark met kersen-, aardbei- of bosvruchtenvlaaivulling

chipolatapudding met kersen-, aardbei- of bosvruchtenvlaaivulling

browniepudding met stukjes banaan

Vulling met bite:

browniepudding met bastognekoekjes

dameblanchepudding met bastognekoekjes

stroopwafelpudding met stroopwafels

bitterkoekjespudding met bitterkoekjes


Heeft u zelf leuke ideeën/wensen voor vulling? Geef het aan, dan gaan wij dat voor u maken.

 

Wij werken met fondant, omdat dit mooier en makkelijker werkt.

Heeft u de voorkeur voor marsepein dan is dit mogelijk.

 

            

Maak jouw eigen website met JouwWeb