opties
Taart en vullingen
Voor de basis van de taart gebruiken wij luchtige biscuitcake.
In principe vullen wij de taart met 2 lagen. Hierin zijn veel opties mogelijk.
Vullingen die wij gebruiken:
- pudding: citroen, chipolata, bitterkoekjes, brownie, stroopwafel
- jam
- kwark: aardbei, citroen, bosvruchten, etc.
- room: gele room of slagroom
- bavaroise: diverse smaken
- vlaaivulling: kersen, bosvruchten of aardbei
- fruit
- koekjes
- botercreme
Voorbeelden van combinaties van vullingen:
Frisse vulling:
citroenkwark met perzikschijfjes
citroenkwark met kersen- of bosvruchtenvulling
appeltaartpudding met appelstukjes/rozijnen
Zoete vulling:
aardbeienkwark met kersen-, aardbei- of bosvruchtenvlaaivulling
chipolatapudding met kersen-, aardbei- of bosvruchtenvlaaivulling
browniepudding met stukjes banaan
Vulling met bite:
browniepudding met bastognekoekjes
dameblanchepudding met bastognekoekjes
stroopwafelpudding met stroopwafels
bitterkoekjespudding met bitterkoekjes
Heeft u zelf leuke ideeën/wensen voor vulling? Geef het aan, dan gaan wij dat voor u maken.
Wij werken met fondant, omdat dit mooier en makkelijker werkt.
Heeft u de voorkeur voor marsepein dan is dit mogelijk.
Maak jouw eigen website met JouwWeb